JÄRNSTA KAFÉ

Ekologisk mat i avslappnad miljö sedan 2005

Årets säsong är i full gång och vi är glada att ni är så många som hittat till oss i år! Med tanke på de speciella omständigheter som råder så har vi vidtagit alla åtgärder vi kan för att skapa trygghet för dig som gäst och för vår personal. Läs mer om hur vi arbetar genom att klicka nedan.


Nu är vi inne på vår sista öppna vecka för säsongen. Vi har öppet varje dag till den 9 augusti. Välkomna till oss för ett tryggt och säkert besök i sommar! 

 

JÄRNSTA KAFÉ

Järnsta Kafé har varit ett populärt ställe  för många ända sedan vi slog upp portarna i Vännersta gamla skola år 2005. Vi bakar allt själva, med stor omsorg. Alltid ekologiskt, och med noga utvalda råvaror. Hos oss får alla plats - vi har något för både den kräsna fikagästen och barnfamiljen som vill spendera en eftermiddag i gott sällskap. I anslutning till kafét finns gallerier, hantverksbutik, bad och vandring. Välkomna - vi ses i Vännersta!

 

MENY

Ekologiskt fika för alla

Allt bakas på plats i vårt kök. Menyn kan variera för dagen beroende på vilka råvaror som finns tillgängliga. Nedan ser ni exempel på vad vi erbjuder, klicka dig in på menyn för att se vårt fullständiga utbud!

SMÖRGÅS MED BÖNRÖRA

Våra smörgåsar görs på dagsfärskt bröd. Pålägg: Egengjord bönröra, syltad rödlök, utvalda grönsaker.

SMÖRGÅS MED BRIE OCH SALAMI

Smörgås med ekologisk brieost, ekologisk salami och utvalda grönsaker.

CHOKLADMUFFIN

Saftig muffin med krämig topping. Finns ofta att få som vegansk.

 
 
Inga kommande evenemang för tillfället
 

KONTAKTA OSS

Vännersta 101, 870 30 Nordingrå, Sweden

070-583 48 02

  • Instagram
  • Facebook
 

ÖPPETTIDER

1 juli - 9 augusti

Måndag - Söndag kl 11:00 - 18:00
Välkomna!

 

070-583 48 02

©2020 by Järnsta Kafé. Proudly created with Wix.com

IMG_1216edit.JPG